Πάνω Frame
Αρχική Προφίλ Παραγωγή Εταιρικά νέα Συνταγές Sitemap Επικοινωνία Ελληνικά English
Κατηγορίες
Συνταγές » ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ

Περιγραφή

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ

Τρόποι ψησίματος

ΦΡΙΤΕΖΑ
Ζεσταίνουμε το λάδι στην φριτέζα στους 160-170ο C. Όταν ζεσταθεί το ηλιέλαιο και η κίνηση του είναι σαν “κυματάκια”, τοποθετούμε τα μπιφτέκια λαχανικών μας απευθείας από την κατάψυξη, δεν πρέπει να αποψυχθούν. Όταν τα τοποθετήσουμε στην φριτέζα μας θα πάνε μονομιάς στον πάτο της.

- Ο χρόνος τηγανίσματος είναι περίπου 5-6 λεπτά  max, εξαρτάται από το πόσο δυνατή είναι η φριτέζα μας.
- Ωστόσο στον ενδιάμεσο χρόνο που τα μπιφτέκια μας τηγανίζονται, κουνάμε το δίχτυ της φριτέζας.
- Όταν είναι έτοιμα, θα αρχίσουν να ανεβαίνουν στην επιφάνεια της φριτέζας. 
- Αυτό σημαίνει ότι τα μπιφτέκια μας είναι έτοιμα και πρέπει να τα βγάλουμε έξω.

Τα τοποθετούμε σε μαγειρικό σκεύος-πιάτο, και τα αφήνουμε να ηρεμίσουν για 3-4 λεπτά. Ο χρόνος αυτός είναι αναγκαίος ώστε να ολοκληρωθεί το ψήσιμο τους εσωτερικά και είναι ο χρόνος που χρειάζεται ο καταστηματάρχης να στολίσει το σκεύος του με γαρνιτούρες κλπ.  Αφού κρυώσουν στο χρόνο αυτό, είναι έτοιμα προς κατανάλωση.

 

 

ΦΟΥΡΝΟΣ
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180ο με 200ο C για 15 λεπτά. Τοποθετούμε τα μπιφτέκια λαχανικών  μας απευθείας από την κατάψυξη, δεν πρέπει να αποψυχθούν , σε ένα ταψί, η μια λαμαρίνα, η σε λαδόκολλα. Για να μην ξεροψηθεί η φρυγανιά που έχουν τα μπιφτέκια λαχανικών μας από έξω, κάνουμε μια επάλειψη με ηλιέλαιο.

Στανταρουμε τη θερμοκρασία του φούρνου μας στους 180ο C και στον αέρα. Τοποθετούμε την λαμαρίνα-ταψί στην τελευταία σχάρα του φούρνου και επαναλαμβάνω στον αέρα. Όλη η διάρκεια ψησίματος διαρκεί 30-35 λεπτά. Θα πάρουν ένα χρυσοπορτοκαλι χρώμα. Είναι καλό κατά τη διάρκεια του ψησίματος να τα γυρίσουμε 1 φορά .Μετά το χρόνο ψησίματος βγάζουμε το σκεύος με το προϊόν μας από το φούρνο και το τοποθετούμε σε μαγειρικό σκεύος-πιάτο .Μένουν εκεί 3-4 λεπτά να ηρεμίσουν και έπειτα είναι έτοιμα για κατανάλωση.

 

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ

 

 

 

 
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο>>
Banner Δεξί 1
Banner Δεξί 2
Banner Δεξί 3
Banner Αριστερό 1