Πάνω Frame
Αρχική Προφίλ Παραγωγή Εταιρικά νέα Συνταγές Sitemap Επικοινωνία Ελληνικά English
Κατηγορίες
Παραγωγή
 

Τεχνολογία

Μια σύγχρονη Μονάδα Τυποποίησης και Επεξεργασίας Κρέατος.

  Η εταιρεία Αφοι Φάκου ΑΕΒΕ, έχει αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος των επενδύσεών της στον τεχνολογικό εξοπλισμό, καθιστώντας την μία σύγχρονη Ευρωπαϊκή Μονάδα Επεξεργασίας Κρέατος. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της, οι οποίες είναι πιστοποιημένες από την BUREAU VERITAS, συμπεριλαμβάνουν εξελιγμένα συστήματα κλιματισμού και ελέγχου θερμοκρασίας και υγρασίας χώρων για την προστασία των προϊόντων σε όλη την αλυσίδα παραγωγής και αποθήκευσης. Γίνεται συχνός μικροσκοπικός κ μακροσκοπικός δειγματοληπτικός έλεγχος και τα αποτελέσματά τους καταγράφονται σε ενιαίο σύστημα ποιοτικού ελέγχου. 

Αναλυτικότερα:

  • Οι συνθήκες παραγωγής καταγράφονται και γίνεται έλεγχος όλων των παραμέτρων της.
  • Όλες οι εργασίες καταγράφονται και είναι μεθοδευμένες.
  • Εφαρμόζεται πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης του μηχανολογικού εξοπλισμού και των αποθηκευτικών χώρων.
  • Το σύστημα ποιότητας HA.C.C.P. μας, προβλέπει τόσο διαδικασίες διακρίβωσης ελέγχου των οργάνων μέτρησης όσο και διορθωτικές ενέργειες αναλόγως των εμφανιζόμενων προβλημάτων.
  • Η διαδικασία λήψης αποφάσεων για προϊόντα που δεν συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές που θέτονται είναι άμεση και καταγράφεται αναλυτικά στο σύστημά μας.
  • Τόσο στις Πρώτες , Βοηθητικές Ύλες, όσο και στο τελικώς παραγόμενο προϊόν εφαρμόζεται η μέθοδος FIFO αυστηρά.
  • Καταγράφουμε όλες τις τεχνικές προδιαγραφές των υλών που προμηθευόμαστε.
  • Είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO 22000 και κατά FSSC 22000

  

Προϊόντα Wholesale - HO.RE.CA.

Προτάσεις για τον επαγγελματία

  Η ευελιξία που προσφέρει στους πελάτες χονδρικής με τις συσκευασίες μαζικής εστίασης και την άμεση απόκριση στις ανάγκες τους, η Αφοί Φάκου ΑΕΒΕ, έχει μπει δυναμικά στον χώρο της "wholesale" αγοράς. Με πλούσια γκάμα προϊόντων , με ένα πλήθος κωδικών και διαφορετικών συσκευασιών, καλύπτει άμεσα τις εκάστοτε ανάγκες των πελατών της. Παράλληλα , υπάρχει συνεχής υποστήριξη από το ολοκληρωμένο δίκτυο πωλήσεων της και συνεχής κάλυψη υπηρεσιών "after sale", κάνοντάς την να πρωτοπορεί και σε αυτόν τον τομέα για τον χώρο των τροφίμων.

Στην αγορά ΗΟ.RE.CA. το στοίχημα για την Αφοί Φάκου ΑΕΒΕ κερδήθηκε. Ξεκινώντας με νέες συνεργασίες στο χώρο των μεγαλύτερων εστιατορίων και των Ξενοδοχειακών Μονάδων, αναπτύσσει προτάσεις για μια απαιτητική αγορά όπως αυτή. Επίσης η δημιουργία γκάμας προϊόντων τύπου "snack", κάλυψε την αγορά αναψυκτήριων, ταχυεστιατορίων κλπ. κρατώντας σταθερή όμως την φιλοσοφία ποιότητα-σταθερότητα-αμεσότητα με τίμια, χειροποίητα, οικογενειακά προϊόντα.

 

Προϊόντα RETAIL

Ευθύνη απέναντι στον καταναλωτή

Από την αρχή της πορείας της στην Ελληνική Αγορά, η Αφοι Φάκου ΑΕΒΕ, κέρδισε την άμεση εμπιστοσύνη των καταναλωτών της μέσα από τα προϊόντα retail που προτείνει. Σήμερα βρίσκεται σε αλυσίδες Super Market, Cash and Carry και σε καταστήματα κατεψυγμένων τροφίμων. Όλα τα προϊόντα που παράγει διατίθενται και σε μικρές οικογενειακές-ατομικές μερίδες, ιδανικές για υγιεινά γεύματα για κάθε γούστο. Όλη η γκάμα των προϊόντων είναι ειδικά σχεδιασμένη , έτσι ώστε να προσαρμόζεται τόσο στο Μεσογειακό ταπεραμέντο που έχει στην κουζίνα του ο Έλληνας, όσο και σε άλλους συνδυασμούς που βρίσκουν εφαρμογές στην Διεθνή Κουζίνα.

 

Banner Δεξί 1
Banner Δεξί 2
Banner Δεξί 3
Banner Αριστερό 1