Πάνω Frame
Αρχική Προφίλ Παραγωγή Εταιρικά νέα Συνταγές Sitemap Επικοινωνία Ελληνικά English
Κατηγορίες

Η εταιρεία Αφοι Φάκου ΑΕΒΕ, δραστηριοποιείται πάνω από μία δεκαετία στον χώρο των τροφίμων. Αποδεικνύοντας έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια την συνέπεια και τον σεβασμό από την παραγωγή μέχρι τον τελικό καταναλωτή, πλέον, από το 1998 εξειδικεύεται σε προϊόντα πουλερικών [κοτόπουλου, γαλοπούλας],κρέατος,catering,horeca.Φιλοσοφία της εταιρείας είναι η σταθερότητα και η ποιότητα, στόχοι που καθημερινά χτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της, τους προμηθευτές της, τους πελάτες της, ακόμα και τους απλούς καταναλωτέςπου εδώ και τόσα χρόνια προτιμούν και εμπιστεύονται τα προϊόντα της.

  • Προϊόντα Κοτόπουλου
  • Προϊόντα Γαλοπούλας
  • Προϊόντα Κρέατος
  • Προϊόντα Λαχανικών
  • Προϊόντα Catering,HO.RE.CA.

Όλα αυτά τα χρόνια , η εταιρεία Αφοι Φάκου ΑΕΒΕ, με τους γνωστούς εμπορικούς τίτλους "ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Delicatessen ", "Χρυσά Κοτοπουλάκια" και "Roasty's Chicken" έχει να προτείνει πάντα κάτι νέο. Όλα αυτά τα χρόνια είναι δίκαια ο καθοδηγητής σε νέα προϊόντα, σύμφωνα αφενός με τις ανάγκες της αγοράς , αφετέρου με τα παντα επιτυχημένα προϊόντα που έχει να παρουσιάσει. Χωρίς αμφισβήτηση λοιπόν είναι ο καθοδηγητής σε νέες ιδέες, θέτοντάς την μία από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες στηνΕλληνική αγορά και μία άκρως ανταγωνιστική μεταξύ άλλων Ευρωπαϊκών οίκων τροφίμων.

 

Από το καλοκαίρι του 2004, η εταιρεία Αφοί Φάκου ΑΕΒΕ ολοκληρώνει τις νέες Υπερσύγχρονες Ιδιόκτητες Εγκαταστάσεις της, παραγωγής και αποθήκευσης στην Βοιωτία, στον Ελαιώνα Θηβών. Οι Εγκαταστάσεις αυτές είναι κατασκευασμένες και πλήρως εξοπλισμένες σύμφωνα με τα αυστηρότερα Ευρωπαϊκά Πρότυπα. Με μεγάλη Παραγωγική δύναμη, θέτει νέες βάσεις πλέον στην παραγωγή, την επεξεργασία και την αποθήκευση των προϊόντων της κάνοντας τον τελικό καταναλωτή πιο σίγουρο για αυτό που τόσα χρόνια επιλέγει.

Εφαρμόζοντας αυστηρά το σύστημα ελέγχου και καταγραφής ποιότητας των τροφίμων HA.C.C.P. κατά το πρότυπο ISO:22000, εγκεκριμένο απο τον ΕΦΕΤ, είμαστε σίγουροι για αυτό που επιλέγουμε και προτείνουμε, τόσο στον επαγγελματία όσο και στον τελικό καταναλωτή.

Η Παρνασσός Delicatessen ξεκινά την παραγωγή των νηστίσιμων προϊόντων για την περίοδο της Σαρακοστής. Προϊόντα όπως το Μπιφτέκι Λαχανικών, η Μπουκιά Λαχανικών, Stick Λαχανικών, Ρεβυθοκεφτές (Falafel) και μπουκιά Σπανάκι Μάραθο, δίνουν στα χέρια του επαγγελματία την επιλογή να προσφέρουν ξεχωριστά,μοναδικά και ποιοτικά μενού. Τα προϊόντα αυτά είναι παρασκευασμένα εξολοκλήρου με φυτικές νηστίσιμες ύλες και ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα ασφάλειας τροφίμων με HA.C.C.P. και ISO:22000. Περιέχουν 7 ολόκληρα λαχανικά (μπουκιά , μπιφτέκι και stick λαχανικών) και παραδοσιακές συνταγές (falafel, μπουκιά σπανάκι μάραθο) ενώ είναι η μοναδική Ελληνική εταιρεία που παράγει το Stick Λαχανικών τοποθετημένο στα ψητοπωλεία για ένα νόστιμο νηστίσιμο σουβλάκι.

Απο το 2012 η Αφοί Φάκου ΑΕΒΕ διαθέτει επίσης φρεσκοκατεψυγμένα λαχανικά όπως αρακάς, καθαρισμένη μπάμια, καλαμπόκι γλυκό, κρεμμύδι κύβος, μπρόκολο ανθός, σπανάκι φύλλο, φασολάκι στρογγυλό ή πλατύ και ανάμεικτα λαχανικά σε επαγγελματική ή λιανική συσκευασία. Επίσης εμπλουτίζει το μενού της με ψάρια όπως γλώσσα, παγκάσιους, πέστροφα, ψαροκροκέτες, κοκκινόψαρο και μπιφτέκι θαλασσινών (από καλαμάρι  , χταπόδι, σουπιά και γαρίδα)  κ. α.

Banner Δεξί 1
Banner Δεξί 2
Banner Δεξί 3
Banner Αριστερό 1